Behold din livskvalitet og nyd din ferie med inkontinens badebukser.

Behold din livskvalitet på trods af inkontinens.

Livskvalitet hænger sammen med frihed. Men frihed florerer i mange dele af vores liv. Som inkontinent vil din frihed blive taget fra dig. Der skal altid være et toilet i nærheden og du vil indordne dig efter faste rutiner, for at prøve at styre, hvornår du skal tisse. Og ferie er nærmest ulidelig. Pool er absolut no-go. Men det behøver ikke være sådan

Der er muligheder, der gør dig tryg uden de mange fastlåste rutiner og forholdsregler. Med inkontinens badebukser skal du overhovedet ikke tænke på din inkontinens. En indbygget lækagebarriere gør dig sikker og ingen kan se forskel på inkontinens bade bukser og almindelige badebukser. Der er flere forskellige badetøjsbukser og badedragter at vælge imellem hos f.eks. Care Design IS.

Snyd inkontinensen.

Der er metoder, der kan hjælpe dig til at få kontrollen og ikke være styret af din inkontinens:

  • Styrketræning – du kan træne din bækkenbund til at styre hvornår vandladningen skal ske.
  • Stop sikkerhedstisseriet – det vænner blæren til ikke at indeholde ret meget.
  • Mad og væske – hold dig fra juice, kaffe og alkohol. Hold dig fra sukker og fedt. Desværre har sødemidler også en blæreforstyrrende effekt.
  • Stress, travlhed og bekymringer – hold dig fra dem. Det er nemt at sige, men udover din overordnede sundhed påvirker det også din inkontinens negativt.
  • Hold dig sund – overvægt og rygning henholdsvis presser på blæren og som ryger hoster du, hvilket klart er uønsket.

Så udover at bruge f.eks. inkontinens badebukser og undertøj, så har du altså mulighed for selv at gøre noget ved inkontinensen.