En magisk jul på Radisson Blu Scandinavia

Gennem de sidste 11 år har vi festet på Radisson Blu Scandinavia. Et veloplagt personale, 600 gæster pr. aften, top underholdning fra scenen, sammen med en god og varieret julemenu, sikrer festen. Og i 2023 gør vi endnu mere ud af gæsteoplevelsen, når vi pynter op til Winter Wonderland Christmas Party på Scandinavia (klik her). Glæd jer til sneklædte juletræer, snestjerner m.m.

En fortryllende aften i Winter Wonderland

Julen på Radisson Blu Scandinavia er ikke bare en fest – det er en tradition og en årlig begivenhed, der går tilbage i hele 11 år. I 2023 tager vi festen til nye højder med vores Winter Wonderland Christmas Party. Hele hotellet bliver forvandlet til et magisk vinterlandskab, hvor sneklædte juletræer og glitrende snestjerner skaber den perfekte kulisse for en uforglemmelig aften.

Topunderholdning fra scenen

På scenen kan I blandt andet opleve stjerner som Malene Mortensen, Rasmus Bjerg/John Mortensen, Pernille Højmark og L.I.G.A/Barcode Brothers. Sammen med de altid fantastiske Stagebreakers tør vi godt garantere, at alle 26 etager på Radisson Blu Scandinavia kommer til at gynge, når vi gi’r den gas. Musik, latter og feststemning vil fylde luften, og vores mål er at skabe en oplevelse, der overgår alle tidligere julefester.

En gourmetoplevelse

Ingen julefest er komplet uden en lækker julemenu. Vores kulinariske team på Radisson Blu Scandinavia har sammensat en god og varieret julemenu, der vil forkæle smagsløgene og skabe den perfekte ramme om aftenens festligheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hver ret er nøje udvalgt for at give jer en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Julens magi på Radisson Blu Scandinavia

Winter Wonderland Christmas Party på Radisson Blu Scandinavia er ikke bare en fest – det er en rejse ind i julens magiske univers. Vi inviterer jer til at være en del af denne fortryllende aften, hvor tradition, fest og fantastisk underholdning forenes i et enestående juleeventyr. Lad os sammen skabe minder, der varer ved, og fejre julen med stil og magi på Radisson Blu Scandinavia.