https://xn--pantebrevsln-3cb.dk/hvor-meget-kan-jeg-laane/

Pantebrevslån.dk

Pantebrevslån.dk er en lånetjeneste under Fairkredit, som tilbyder lån til fast ejendom uden om banken. Det kan de gøre, fordi de i modsætning til bankerne ikke forholder sig til boligmarkedet, men kun til dig og din situation. Det kan være en fordel, hvis du har kig på et hus, der ikke ligger i større byer eller populære områder.

Hvad pantebrevslån indeholder, hvilke overvejelser man skal gøre, lovgivning osv. kan du læse om på Pantebrevslån.dk og du er også velkommen til at skrive på info@fairkredit.dk, Facebook, Instragram eller LinkedIn eller ringe på 7027 2726.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget du kan låne, afhænger af din økonomi og dine ønsker. Du kan bruge Fairkredits låneberegner til at regne et overslag ud. Før du optager et lån er der en række ting, du bør overveje. Hvor mange indkomster har du i husstanden? Hvad er dine øvrige udgifter (bil, institutionsplads, abonnementer, mm)? Hvordan skal dit rådighedsbeløb helst være i hverdagen? Desuden er det en god idé at have plads til uforudsete udgifter. Sidst, men ikke mindst, skal du kunne spare op, for ifølge loven skal du selv kunne stille med 5% af boligens pris, når du vil optage et lån.

Alt dette og mere til, kan du finde på Fairkredits hjemmeside. Desuden tilbyder de personlig rådgivning og gennemgår gerne dine overvejelser med dig, før du optager et lån. Fairkredit kan vise eksempler på, hvordan et rådighedsbeløb kan se ud. Hvordan dit lån skal udformes, hjælper de dig også gerne med. Ring gerne på 7027 2726 eller skriv på info@fairkredit.dk, hvis du har spørgsmål.