Klinker til det nye hus

Der findes ikke noget mere spændende end at bygge sit eget hus – det at være med fra start til slut, og kan få lov til at sætte sit præg på mursten, gulve, vægge, badeværelse, køkken, stue og værelser – jeg elsker det. Processen tager tid, og jeg kan så også lige fortælle at der følger en del diskussioner med, hvis man har en partner der blander sig. Det ydre tog min mand sig af, det betød ikke så meget for mig. Men da vi kom til badeværelset, så kom jeg på banen, jeg ville simpelthen bestemme hvilke klinker, håndvask, spa og brusekabine der skulle ind, det var jo også mig der skulle vedligeholde det. Jeg startede med at få inspiration til mit badeværelse på nettet, lod mig inspirere, og det endte med at jeg tog til et showroom hos danskfliselager.dk. Det har jeg aldrig fortrudt.

Klinker til mit badeværelse

På billedet ses mit færdige badeværelse, og den klinke der er på væggen og gulvet, var den jeg fandt hos Danskfliselagers showroom, jeg fik også inspirationen til badeværelset her, og jeg er den dag meget taknemmelig over at der fandtes dette showroom, og at jeg fik det badeværelse jeg ønskede mig. Min mand var selvfølgelig spændt på at høre prisen, men da han hørte at danskfliselager havde prisgaranti og laveste priser på klinke markedet, var der ingen problemer. Den dag i dag, er jeg stadig glad for mit badeværelse, og mine klinker holder sig flot, og står som nye, efter vejledning fra danskfliselager.