Nemmeste vej til kørekortet

Det er så nok her at de fleste unge ville gå hen, de springer gerne over hvor gærdet er lavest. Så er det godt at have lidt humor og lave en sjov undervisning. De unge mennesker er ikke egnet til at sidde stille på deres dertil indrettede, og modtage kedelig undervisning, for så falder de i søvn, eller får ikke lært stoffet. Jeg ville ønske at alle unge fik taget deres kørekort, lige så snart de får mulighed for det, og gerne inden de bliver 20 år. Det siger jeg, da det er min erfaring at hvis der går for lang tid efter det 20 år, så får de det sjældent. Så har jeg et andet ønske, og det er at man skal op til en ny køre prøve når man bliver de 50-60 år, for der sker så meget inden for trafikken og bilindustrien, at det vil være mere sikkert, hvis dette skete.

Køreundervisning og kørekortspris

Det gælder selvfølgelig også for de handicappede, der har mulighed for at få deres Kørekort taget i en handicapbil – jeg ved slet ikke hvordan en sådan køreundervisning foregår, når vi taler handicappede, men de skal jo også op til en køreprøve, og køre i en skolevogn – jeg ved at man kan få en handicap bil, der er indrettet så man kan køre med armene alene, og sådanne skolevogne har jeg aldrig set – derfor tænker jeg jo, at undervisningen foregår i deres egne handicapbiler. Jeg ved heller ikke om mrdrive.dk har denne form for undervisning.