Sådan skal man fejre sin fødselsdag

Der er en ting som er fælles for alle fødselsdage lige meget om man bor i byen, ude på landet eller i landsbyen og det er selvfølgelig det danske flag Dannebrog. Alle som fejre deres fødselsdag tager altid Dannebrog i forskellige former i brug, til at gøre dagen mere festlig. Men skal man gøre noget ekstra ordinært, så skal man have en flagstang, som man kan flage med. Flagstænger gør området opmærksomt på at der sker noget specielt og at der er grund til at fejre noget. Har man ikke sådan en flagstang, så kan man finde en på https://flagstangsfabrikken.dk/, som tilbyder flagstænger i både træ og glasfibre. Man kan derudover også købe alt tilbehør til flagstangen, så som flag og snor.

Flagstangsfabrikken levere flagstænger i flere forskellige længder fra 4 m – 15 m. På deres hjemmeside kan du finde flagstang priser på alle længder, der er ikke nogle specielle forhold med at det f.eks. kun er institutioner, som kan få en stor flagstang, det kan alle, som vil have det. Flagstangsfabrikken producerer flagstænger som er miljøvenlige og fra danske træer. Det hele er produceret i Danmark og det er da også meget passende, når det nu og en gang, er det danske flag, vi har at gøre med. Der er ingen tvivl om at med flagstænger, kan man skabe en helt speciel stemning, når der fejres fødselsdage eller andet. Det giver en meget dansk stemning et form for sammen hold, vi er sammen og vi elsker vort fædreland.

De miljøvenlige flagstænger

De stænger som er lavet af træ, er lavet af danske nåletræer, som er udvalgt specielt dette. De giver en mere naturlig flagstand, som kan genanvendes til andet, når dens tid er kommet til ikke at skulle være flagets bære mere. Flagstangsfabrikken går op i at levere en god kvalitet, så der bliver jævneligt lavet kontrol check af træet, som bliver brugt, for at være sikker på, at det kan holde mange år.