Få et flot look med raftehegn i haven

Synes man at det er lidt irriternede at skulle klippe hæk hele tiden, om sommeren, eller synes man at der er for mange huller i hækken, så den ikke dækker tæt til eller man kan se igennem den, så kan et hegn være den rette løsning. Nogle som oplever disse problmer vælger at skifte deres hæk ud med et hegn eller at supplere den med hegn. Men er man samtidig nervøs for om hegnet vil blive for sterilt at se på, så kan man med fordel vælge et Raftehegn, som er et hegn der er bygget op af træ. Et raftehegn vil give et mere naturligt look i forhold til de hegn, som er lavet af metal, tråd eller mursten, som hurtigt vil blive opfatte som unaturligt. Derfor hvis man søger det naturlige look, kan man lige så godt benytte sig af materialer fra naturen.

Et godt supplement til hækken

Har man en have og grund, som er afgrænset af hække, som man enten gerne vil af med eller supplere med et hegn, så er et raftehegn et godt valg. Denne type hegn dækker rigtig godt, så ens naboer ikke kan følge med i, hvad man laver i sin have og omvendt. Dette gør også at det kan bruges som et meget effektivt læhegn, hvis man skulle få brug for dette. Det kan være at der er et sted i haven, hvor det blæser hele tiden og man gerne vil sætte en stopper for dette. Det naturlige look ved raftehegnet virker godt i en komination af hæk og hegn, da man derved vil få et look, som er i mere overensstemmelse end ved andre hegn.

Selvom man ikke skulle tro det, så kan det også lade sig gøre at lave både låger og porte i denne type hegn, så hvis man har hegn hele vejen rundt, kan man stadigvæk komme ind og ud på bekvæmmeligvis. Hvis du ikke selv vil give dig i kast med at opsætte hegnet, så kan PIThegn komme dig til undsætning og hjælpe dig med dette. De vil stå for både opmålning og opsættelsen af selve hegnet, ind til det hele står flot.