PolyTech

Danmark er et særligt innovativt land, når det kommer til uddannelse, produktionsteknologi, ingeniørvidenskab og design. En af de ting, som man med rette kan kalde innovation, er vindmøller, og også de er en af de ting, som Danmark er kendt for i hele Verden.

Når man kommer forbi en eller flere af de meget store vindmøller, enten når man er til havs eller når man er på land, er det nok de færreste, som tænker på, at vindmøllerne har gennemgået en masse tests, inden de har fået lov til at stå i vandet eller på landet. Det er nemlig sådan, at det kræver nogle særlige tests, som vindmøllerne skal gennemgå og ikke mindst godkendes ud fra, og disse tests udføres blandt andet af det danske firma PolyTech (https://www.testandvalidation.com/)

Testcenter

PolyTech har sine egne testcentre, og de testcenter som udfører tests på vindmøller, ligger i Bramming i Jylland. Der foretages naturligvis en række forskellige tests, når det kommer til vindmøller, da man skal huske på, at de store aggregater skal kunne modstå både sol, vind, regn, sne, blæst og ikke mindst lyn, når det tordner! En kombination af elektronisk og lynnedsslag, kan forårsage en katastrofe, hvis ikke man passer på, og det er også derfor, at der foretages de nævnte tests.

Vindmøllerne udsættes som sagt for flere tests, og disse hedder: Lightning test, Rain erosion testing og Tensile testing. Udover de sikkerhedsmæssige tanker, der ligger bag tests af vindmøller, udføres testene også fordi, at vindmøllerne gerne skal kunne holde i en masse masse år. Som tidligere nævnt bliver de hver dag, året rundt, udsat for masser af vind og vejr, og man skal derfor være sikker på, at de kan holde til vejrforholdene. Alle tests foretages udfra gældende ISO-standarder, således at de lever op til gældende krav fra myndighederne.

Skræddersyede tests til jeres produkter

Udover de nævnte tests tilbyder PolyTech også skræddersyede testløsninger for sine kunder. Det vil sige, at hvis man som kunde har et særligt behov, ja så kan PolytTech imødekomme dette ved simpelthen at tilpasse testen til kunden ønske i forhold til produkt og behov.